top of page

Välkommen

Hej och välkommen till min nya hemsida!


Efter många funderingar har jag äntligen lyckats skapa en hemsida som jag tycker om. Det var svårt i början att veta vilken plattform jag skulle använda mig av men beslöt mig till sist att använda Wix, på grund av den enkla uppbyggnaden av hemsidor.


Denna bloggsida tänkte jag uppdatera när jag har något nytt på gång eller visa bilder från arbetet med konstgrafiken. Jag ska i något skede förklara lite mera om hur mina verk blir till från planering till färdiga tryck.


Att ha en egen webbutik är något jag gärna vill skapa i framtiden men just nu finns ingen sådan tillgänglig. Ifall det ändå finns något verk som intresserar en får man alltid skicka mejl på Koskinensara@hotmail.com så kan jag skicka priser och eventuella fraktavgifter. För tillfället säljer jag mina verk endast i Finland."Liten" 2017

etsning & akvatint

10 x 15 cm

För mera bilder och annat aktuellt hittar man mig även på Instagram @artworkbysara. Där publicerar jag också andra kreativa projekt som t.ex. gouache målningar och digitala illustrationer.

45 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page